DE CANTINA

De Cantina is één van de ruimtes die in Het Blauwe Pand te huur is.

De verbouwing hiervan heeft plaatsgevonden onder de titel “De Blauwe Wand”, vanwege de grote wand en schuifdeuren die we hebben geplaatst.

In opdracht van de Gemeente Zaandam zijn we uitgedaagd om ecologisch denken en circulair werken te laten zien. Hiertoe gaan we onze Cantina verbouwen. We zetten een afscheidingswand neer om onze Cantina multifunctioneel te maken. Uitgangspunten: Samen maken en werken, onze kennis verrijken en delen.

We hebben de opdracht uitgewerkt en willen graag aan de slag gaan (met onze omgeving). Doelen: isoleren en bouwen met circulaire materialen en uitleggen hoe we materialen en milieu vriendelijke oplossingen realiseren.

Interesse? Toon interesse en geef aan wat je kunt en wilt doen. Sluit je aan bij de groep van makers en bouwers!

Meedoen is leren, iedereen kan brengen en halen! De Blauwe Wand is de uitdaging het samen circulair maken de belevenis, de inspannning en ontspanning tegelijk.

Een aantal gedachten op een rij:
Schuifdeuren gebouwd met karton.
Wanden gebouwd met leemstuc op frame.
Vloeren isoleren/ophogen door gebruik van pallets
Toegangen door hergebruikte deuren.

Heb je ideeën, tijd, materialen of kennis, laat het ons weten.

Het project is inmiddels grotendeels afgerond maar binnenkort valt hier het proces te zien of like de projectsite op Facebook en aanschouw het direct: De Blauwe Wand @ Facebook